"Onze legservice is zo uitgebreid als je het hebben wil "

Legservice

Hieronder een korte globale beschrijving van onze legservice zodat je van te voren weet wat je te wachten staat. In de winkel nemen wij een aantal zaken vooraf met je door zodat wij een passende offerte kunnen maken en je zo precies weten wat je te wachten staat en wij ook! Wij vragen dan bijvoorbeeld naar de basisvloer, moet de nieuwe vloer ergens op worden aangesloten (dan moet er een strip), een mat bij de deur of wat voor randafwerking je zou willen? Bij twijfel over bijvoorbeeld de basisvloer komen wij graag vooraf even kijken en wij meten tapijt en vinyl opdrachten altijd (gratis) na bij een definitieve bestelling.
Houd er altijd rekening mee dat iedere vloer schoon en droog moet zijn voordat beginnen!

Pvc
Het pvc wat wij verkopen is inclusief lijm, schuren, stofzuigen, egaliseren (2 a 3 mm glad – niet waterpas). Het is gemiddeld 1 dag voor het egaliseren (inclusief drogen, 6 a 8 uur niet beloopbaar) en 1 dag voor het leggen. Dit is natuurlijk afhankelijk van het aantal meters.

Laminaat laten leggen of zelf leggen
Er is bij laminaat altijd een mogelijkheid om het zelf te leggen of je kunt het door onze vakmensen laten leggen. Als je het laminaat zelf wil leggen geven wij je graag de Algemene leginstructies mee zodat je altijd een spiekbriefje hebt.

Vinyl en tapijt
Vinyl/tapijt kan tegen een vergoeding door ons worden gelegd.
Daarnaast is het natuurlijk mogelijk de vloer te verlijmen (in verband met bijvoorbeeld vloerverwarming) of kunnen wij een ondervloer leggen voor comfort en behoud van je tapijt. In heel veel situaties is het ook nodig om de vloer onder het vinyl/tapijt glad te egaliseren om zo een perfect eind resultaat te krijgen. In de winkel informeren we je graag over de mogelijkheden en de kosten.

Marmoleum
Bij marmoleum geven wij ook een prijs inclusief lijm, schuren, stofzuigen, egaliseren (2 a 3 mm glad – niet waterpas). Het is gemiddeld 1 dag voor het egaliseren (inclusief drogen, 6 a 8 uur niet beloopbaar) en 1 dag voor het leggen en afwerken van de vloer (kitten/lassen). Dit is natuurlijk afhankelijk van het aantal meters.

Natuurlijk informeren wij je in de winkel met een lekker kopje koffie over alle mogelijkheden en beantwoorden wij alle vragen.