"Natuurlijke materialen verbeteren de luchtkwaliteit in huis"

Duurzame vloer

Een duurzame vloer, zoals marmoleum of wollen tapijt

Bij de keuze van een vloer kun je nadenken over duurzaamheid. Natuurlijke materialen, zoals marmoleum en wollen tapijt, verbeteren de luchtkwaliteit in huis. Onnatuurlijke vloermaterialen verergeren juist allergieën en geven vaak gifstoffen af. Bovendien is een duurzame vloer niet belastend voor het milieu.

In onze winkel in Culemborg vind je vast en zeker de duurzame vloer die bij jou en je woning past. In onze showroom vind je stalen met verschillende dessins en formaten en van allerlei merken en prijsklassen. Er is genoeg keuze, ook als het gaat om een duurzame vloer. Elke keuze is van topkwaliteit, daar kun je van uitgaan. En omdat we begrijpen dat je niet dagelijks een vloer uitzoekt, voorzien we je uiteraard van uitgebreid, eerlijk en deskundig advies. Met een kop koffie erbij, want we nemen de tijd om alle voor- en nadelen op een rij te zetten. We bekijken samen welke duurzame vloer jouw droomvloer is.

Over het leggen van de vloer hoef je je geen zorgen te maken. Daarvoor hebben we onze legservice. Onze vakmensen leggen iedere vloer nauwkeurig en vakkundig. Bij Vloeren&Zo reken je op de beste service én nazorg. Bekijk gerust onze collectie en laat je informeren. We zien je graag in Culemborg.

Alle merken leverbaar

Vloeren&Zo en is dé vloerenspecialist van Culemborg. Of u uw huis nu wilt opfleuren met ijzersterk pvc, slijtvast laminaat, comfortabel tapijt, sfeervol vinyl of duurzaam en trendy marmoleum, in Culemborg vindt u de vloer die u zoekt en wij garanderen dat wij ieder merk kunnen leveren.