"Kunststof vloeren dempen van nature meer geluid dan laminaatvloeren"

Geluiddempende vloer

Geluiddempende vloer in huis

Ons wordt vaak gevraagd of een vloer een geluiddempende werking heeft. Dat is niet zo'n rare vraag. Niets is tenslotte zo vervelend als het horen van de bovenbuurman. Maar je kunt ook jouw eigen voetstappen, die veel lawaai maken op de vloer, helemaal zat zijn. Een geluiddempende vloer is dan de oplossing. Kunststof vloeren dempen van nature meer geluid dan laminaatvloeren.

Ben je op zoek naar een geluiddempende vloer, dan ben je in Culemborg bij Vloeren&Zo op de juiste plaats. Wij hebben een uitgebreide collectie kunststof vloerbedekking, zoals pvc en vinyl. Maar ook marmoleum bestaat tot de mogelijkheden óf tapijt. Met de juiste ondervloer wordt geluid op laminaat bovendien gereduceerd. In de showroom in Culemborg kijk je op je gemak rond en laat je je uitgebreid adviseren door ons. Dat doen we op deskundige en eerlijke wijze, onder het genot van een bakje koffie of thee. Bekijk rustig wat goed bij jouw wensen en je huis past.

Wanneer je een geluiddempende vloer hebt gevonden die aan al je wensen voldoet, helpen we je graag met het maken van alle berekeningen. Over het leggen hoef je je geen zorgen te maken. Daarvoor is onze legservice in het leven geroepen met ervaren vakmensen. Wanneer jouw woning voorzien is van je geluiddempende droomvloer, kun je nog altijd rekenen op de beste nazorg.

Alle merken leverbaar

Vloeren&Zo en is dé vloerenspecialist van Culemborg. Of u uw huis nu wilt opfleuren met ijzersterk pvc, slijtvast laminaat, comfortabel tapijt, sfeervol vinyl of duurzaam en trendy marmoleum, in Culemborg vindt u de vloer die u zoekt en wij garanderen dat wij ieder merk kunnen leveren.