"Je huis verfraaien met de natuurlijkeuitstraling van pvc vloeren"

PVC vloeren

De voordelen van pvc

Pvc vloeren zijn ontzettend populair. Dat is niet zo gek. Met pvc vloeren krijg je het gevoel van natuursteen of hout, maar je hebt tegelijkertijd alle voordelen van kunststof. En dat zijn er veel. Pvc vloeren zijn ijzersterk, slijtvast, heel dun en dus zeer geschikt voor vloerverwarming, geluiddempend, brandvertragend, onderhoudsvriendelijk, vochtbestendig, duurzaam en zeer hygiënisch.

Je huis verfraaien doe je gemakkelijk met de karakteristieke warmte en de natuurlijke uitstraling van pvc vloeren. Pvc vloeren zijn bij Vloeren&Zo in Culemborg in veel dessins, formaten, merken en prijsklassen verkrijgbaar, voor ieder wat wils. Of je nu voor tegels of stroken gaat, voor beton- of houtlook, er is meer dan genoeg keuze in onze grote showroom in Culemborg. Neem vooral rustig de tijd om je keuze te maken. Een vloer kopen doe je tenslotte niet dagelijks. Dat begrijpen we. Je staat er daarom niet alleen voor. In onze winkel in Culemborg geven we je, onder het genot van een kop koffie, uitgebreid, eerlijk en deskundig advies.

"Alle merken leverbaar"

Heb je een keuze gemaakt uit alle pvc vloeren in onze winkel in Culemborg, dan zorgen onze vakmensen dat je droomvloer vakkundig gelegd wordt. Zij doen het graag voor je, of je nu in Culemborg woont of daarbuiten. Kijk maar eens naar de mogelijkheden op onze pagina legservice.

Inspiratie