Mario van Poortvliet

Mario is een echte oude rot in het vak. Niet vanwege zijn leeftijd, maar wel door zijn ruime ervaring en kennis in het vak. Als je denkt dat hij al die wijsheid voor zichzelf houdt, dan heb je het mis. Klanten mogen hem alles vragen. Wil je iets weten over een vloer, dan heeft Mario gegarandeerd het antwoord.

Herman Mulder

Herman is onze rots in de branding. Hij is er altijd en voor iedereen. Klanten en medewerkers vinden in hem een steun en toeverlaat.

Natalie van Poortvliet

Wil je eerlijk advies? Ga dan eens bij Natalie langs. Ze denkt graag met haar klanten mee. Een hart van goud heeft ze bovendien. Omdat ze iedereen met haar warme en hartelijke karakter oprecht aan een mooie droomvloer helpt.

Claudia Friis

Dat klanten zich in onze winkel op hun gemak voelen, komt door Claudia. Ze is vriendelijk en behulpzaam en neemt voor iedereen de tijd. Met een warme kop koffie of thee erbij natuurlijk, want dan voel je je pas echt thuis.

Roy van Poortvliet

Met Roy kunnen we het allemaal goed vinden. Niet zo gek, hij is heel gemakkelijk in de omgang. Gewoon een aardige kerel dus. Daarnaast verstaat hij zijn vak. Een vloer legt hij met bedrevenheid en passie.