"Marmoleum is geheel CO2-neutraal en draagt niet bij aan de klimaatverandering"

Marmoleum

De voordelen van marmoleum

Zoek je een makkelijk te reinigen vloerbedekking? Dan is marmoleum de perfecte keuze voor jou. Marmoleum wordt vaak in ziekenhuizen, praktijkruimtes, kantoren en scholen toegepast. Maar ook in een woning is het een goede en trendy keuze.

De kleurmogelijkheden zijn eindeloos en door verschillende tinten te combineren worden alle denkbare vormen en patronen gecreëerd. Marmoleum is een natuurproduct en ontzettend duurzaam en milieuvriendelijk. Het mooie marmereffect geeft iedere ruimte een elegante uitstraling. Het is makkelijk te onderhouden en kan wel 25 jaar mee.

"Alle merken leverbaar"

Je huis verfraaien is een fluitje van een cent met marmoleum. In onze winkel in Culemborg zie je de vele mogelijkheden. Marmoleum is er niet alleen in multicolor, maar ook in uni-dessins en zelfs houtpatroon. In de showroom in Culemborg krijg je uitgebreid advies, deskundig en eerlijk. Drink op je gemak een kop koffie in Culemborg en laat je informeren. Bekijk wat het beste bij jou en je woning past.

Marmoleum is geheel CO2-neutraal en draagt niet bij aan de klimaatverandering. Dit komt vooral door de natuurlijke grondstoffen zoals lijnolie, hars, kalksteen en houtmeel. Bijna de helft is gerecycled en volledig biologisch afbreekbaar. Onze vakmensen uit Culemborg leggen je droomvloer vakkundig. Neem snel een kijkje in onze uitgebreide showroom in Culemborg.

Projecten