"Wegzakken in warm en comfortabel tapijt"

Vloerbedekking

De voordelen van tapijt

Met tapijt verandert je kamer in een sfeervolle ruimte met een bijzonder comfortabele uitstraling. Een gevoel dat je met geen enkele andere vloerbedekking krijgt. Je voeten zakken heerlijk weg in hoogpolig tapijt en je voelt de warmte en het comfort.

Deze vloerbedekking heeft nog veel meer voordelen. Zo is tapijt geluiddempend, is het duurzaam en werkt het energiebesparend. Tapijt zorgt voor schone lucht. Het filtert stofdeeltjes en houdt ze vast tot de volgende stofzuigbeurt. De vloerbedekking is bovendien makkelijk te reinigen, door beter ontwikkelde garens.

"Alle merken leverbaar"

In onze winkel in Culemborg heb je de keuze uit allerlei kleuren en uitstralingen. Kies je voor hoogpolige vloerbedekking of toch liever een laagpolige variant? Wil je een stoere uitstraling creëren of ga je voor gezelligheid? Bij elk interieur vind je in Culemborg vast en zeker een bijpassende vloerbedekking.

Dat je niet iedere dag een nieuwe vloer koopt, dat begrijpen we. Hier in Culemborg staan we je daarom bij met eerlijk en deskundig advies, terwijl je een kop koffie drinkt. We helpen je met de keuzes en rekenen alles voor je uit. Vervolgens leggen onze ervaren vakmensen voor jou de vloer, in Culemborg of ergens anders. Kijk voor informatie eens op legservice. Neem snel een kijkje in onze showroom in Culemborg.

Inspiratie