"Niet alleen de vloer wordt snel warm, maar ook de kamer"

PVC vloerverwarming

Pvc en vloerverwarming; perfecte combinatie

Pvc geleidt warmte optimaal. Doordat de vloer relatief dun is, is de warmteweerstand laag. Zoek je de ideale vloer voor op vloerverwarming? Dan is pvc een echte aanrader. Er zijn veel voordelen. De warmte van de vloerverwarming wordt door pvc makkelijk doorgelaten. Niet alleen je voeten worden snel warm, maar ook de kamer. Een ondervloer is niet nodig bij het installeren van pvc op vloerverwarming. Dat scheelt kosten en een boel werk.

Pvc vormt niet alleen de perfecte combinatie met vloerverwarming. Het is ook slijtvast, ijzersterk, brandvertragend, geluiddempend, onderhoudsvriendelijk, duurzaam, vochtbestendig, en zeer hygiënisch. Met de natuurlijke uitstraling en de karakteristieke warmte verfraai je je huis met pvc. Je kunt in onze winkel kiezen voor een grote variatie. Beton- of houtlook, tegels of stroken, we hebben het allemaal. Neem de tijd om rond te kijken in onze showroom en maak op je gemak een keuze. Daar helpen we je bij. Een vloer kopen doe je namelijk niet iedere dag, dat snappen we.

Wanneer je een keuze hebt gemaakt, laat je het leggen van de vloer aan onze vakmensen over. Ze smeren de buizen aan en egaliseren de vloer. Ze doen het graag voor je. Meer informatie hierover is te vinden op de pagina legservice.

Alle merken leverbaar

Vloeren&Zo en is dé vloerenspecialist van Culemborg. Of u uw huis nu wilt opfleuren met ijzersterk pvc, slijtvast laminaat, comfortabel tapijt, sfeervol vinyl of duurzaam en trendy marmoleum, in Culemborg vindt u de vloer die u zoekt en wij garanderen dat wij ieder merk kunnen leveren.