"Vinyl geeft een sfeervolle en luxueuze uitstraling aan een ruimte"

Vinyl

De voordelen van vinyl

Met vinyl vloeren creëer je de woonstijl die je wenst. Vinyl geeft een sfeervolle en luxueuze uitstraling aan een ruimte. Het is bijna niet van hout of beton te onderscheiden, maar het heeft alle voordelen van een vlakke vloer.

Onderhoud is bijvoorbeeld heel eenvoudig, leggen en verwijderen is een koud kunstje en het comfort is hoog. Bovendien is het perfect te combineren met vloerverwarming, omdat het dun is. Vinyl is voordelig. Geen wonder dat het zo populair is.

"Alle merken leverbaar"

Je verfraait je huis gemakkelijk met vinyl. Het is in onze winkel in Culemborg in heel veel dessins, merken, prijsklassen en formaten verkrijgbaar. Of je nu voor hout- of betonlook gaat, er is heel veel keuze in de showroom in Culemborg. Neem de tijd, drink een kop koffie en beslis op je gemak. We geven je daarbij graag uitgebreid deskundig en eerlijk advies. Je staat er bij ons in Culemborg niet alleen voor.

Heb je het perfecte vinyl voor in je woning gevonden? Dan bepaal je of je het leggen aan onze vakmensen overlaat of zelf aan de slag gaat. We helpen je graag, kijk maar bij legservice. Het maakt daarbij niet uit of je in Culemborg woont of in een andere plaats. Neem snel een kijkje in onze collectie in Culemborg.

Inspiratie