"Genieten van een heerlijk warme vloer en een behaaglijke ruimte"

Laminaat vloerverwarming

Laminaat en vloerverwarming gaan goed samen

Vloerverwarming werkt ideaal onder laminaat. De dunne vloerbedekking geleidt de warmte van de vloerverwarming goed. Wanneer je laminaat over vloerverwarming legt, zijn radiatoren overbodig. Je geniet van een heerlijk warme vloer en een behaaglijke ruimte.

Bij Vloeren&Zo en Laminaat&Go zijn vloeren verkrijgbaar in allerlei kleuren, diktes, dessins, merken, formaten en prijsklassen. Er is voor ieder wat wils. Het maakt niet uit voor welke look je gaat, er is altijd een enorme keuze in onze showroom. Kom snel eens langs in Culemborg. De koffie staat klaar.

Er zijn een aantal punten waar je op moet letten wanneer je laminaat met vloerverwarming combineert. In de winkel adviseren we je graag op een uitgebreide en eerlijke manier. Neem gerust uitgebreid de tijd om je keuze te maken. Je zoekt tenslotte niet dagelijks een vloer uit, dat begrijpen we heel goed. Heb je de keuze al gemaakt? Haal dan bij Laminaat&Go snel en gemakkelijk je vloer op en ga er zelf mee aan de slag.

Lastig om zelf laminaat over vloerverwarming te leggen? Onze vakmensen staan voor je klaar. Kijk eens bij onze legservice voor meer informatie. We zien je graag binnenkort in de winkel. Tot snel.

Alle merken leverbaar

Vloeren&Zo en is dé vloerenspecialist van Culemborg. Of u uw huis nu wilt opfleuren met ijzersterk pvc, slijtvast laminaat, comfortabel tapijt, sfeervol vinyl of duurzaam en trendy marmoleum, in Culemborg vindt u de vloer die u zoekt en wij garanderen dat wij ieder merk kunnen leveren.