"Een nieuwe uitstraling aan uw trap en huis"

Vloerbedekking trap

Trends in vloerbedekking op de trap

Tijd voor traprenovatie en toe aan iets nieuws? Of is je trap simpelweg versleten? Dan is het tijd voor nieuwe vloerbedekking op de trap. Er is van alles mogelijk. Stofferen met trendy overzettreden bijvoorbeeld, met duurzaam en zacht tapijt of met makkelijk te onderhouden en ijzersterk pvc. Voor ieder budget is er een passende oplossing. Met nieuwe vloerbedekking geef je binnen de kortste keren een nieuwe uitstraling aan je trap en huis.

Vloeren&Zo uit Culemborg helpt als je vloerbedekking op de trap wilt vervangen. We hebben een ruime collectie aan voorbeelden in onze showroom klaarstaan. Bekijk ze gerust en bedenk op je gemak welke vloerbedekking het beste bij jou en je trap past. We helpen je daarbij. Uitgebreid leggen we alle voor- en nadelen aan je uit en lopen gezamenlijk langs de mogelijkheden. We staan je altijd op deskundige en eerlijke wijze bij, mét een kop koffie of thee.

Wanneer je de perfecte vloerbedekking hebt gevonden, gaan we voor je aan de slag. Onze legservice helpt je jouw droomtrap te creëren. Onze ervaren vakmensen weten wat ze doen. Is de door jou gekozen vloerbedekking geplaatst, dan kun je nog steeds rekenen op de beste nazorg. Komt je snel eens langs?

Alle merken leverbaar

Vloeren&Zo en is dé vloerenspecialist van Culemborg. Of u uw huis nu wilt opfleuren met ijzersterk pvc, slijtvast laminaat, comfortabel tapijt, sfeervol vinyl of duurzaam en trendy marmoleum, in Culemborg vindt u de vloer die u zoekt en wij garanderen dat wij ieder merk kunnen leveren.